Kundeservice tlf: 📞 31 33 34 63
👶 Gratis fragt på alle plakater 🇩🇰
🚛 Levering: 2-5 hverdage

FORÅRSUDSALG: 30-40% RABAT PÅ FØDSELSPLAKATER

Handels- og fragtbetingelser

Du kan her se handels- og fragtbetingelser.

Betalingen bliver først trukket på din konto ved afsendelse af din ordre – dog reserveres beløbet på din konto indtil vi trækker pengene.

Levering

Alle plakater, der bestilles med gratis levering bliver sendt som pakke (uden omdeling) til dit nærmeste posthus/pakkeshop. Mod gebyr, kan pakken sendes med omdeling til din privatadresse.

Alle ordrer sendes i beskyttende emballage, så plakaten når frem til dig i perfekt stand.

Hvis din ordre ligger til afhentning et sted som du mener er forkert, så kontakt PostNord på tlf: 70 70 70 30 man-fre 9.00-18.00

Betaling vil tidligst blive trukket på kortholders kort, når varen afsendes.

Returret

Skulle du mod forventning fortryde købet, er der desværre ingen returret, da produktet er en print-vare, som ikke kan genanvendes, eller sælges videre til anden side. Har du fortrudt fordi købet ikke lever op til dine forventninger, er vi altid til at snakke med. Vi vil til hver en tid hellere have glade kunder, end skuffede kunder.

Tegnet plakat

For at få det bedste resultat, anbefales det at uploade et billede, hvor barnet ligger på ryggen, og hvor barnet kan ses i fuld figur. Er barnet ikke i fuld figur, vil vores tegner forsøge at tegne det “manglende” i fri hånd – her kan resultatet dog variere. Det bedste resultat fåes også ved, at uploade et billede, hvor barnet har lukkede øjne. Det er svært at gøre øjne realistiske og livagtige i dette sort/hvid format. Til sidst, så har vi hos Posterbaby taget beslutningen om, ikke at tegne kønsdele. Hvis du derfor uploader et billede, hvor der er synlige kønsdele, bliver disse ikke tegnet.

Persondata ved køb

I forbindelse med at du foretager indkøb på vores websites, indsamler vi en række personoplysninger om dig. De oplysninger, som vi registrerer, er: Dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger, din e-mail-adresse, samt hvilke produkter du køber. Oplysningerne opbevares ikke krypteret, og de transmitteres heller ikke i krypteret form. I forbindelse med at du handler på vores websites, accepterer du, at vi giver dig mulighed for at slå disse persondata op via din brugerkonto. Det betyder, at disse persondata er offentligt tilgængelige og kan slås op, såfremt man har adgang til din brugerkonto. Ønsker du at slette disse persondata bedes du kontakte kundeservice, der kan fjerne dine persondata. Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Aquaperlen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet.Aquaperlen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion.Aquaperlen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Gavekort

Bruger du gavekort accepterer du følgende vilkår og betingelser: Det elektroniske gavekort kan beholdes og udløber efter 2 år. Vi tager ikke ansvar for bortkomne, ødelagte, stjålne eller deaktiverede gavekort. Vi forbeholder os retten til at ændre disse regler. Gavekortet gælder som betaling eller delbetaling, når du handler på vores website. Beløbet, du handler for, trækkes fra saldoen. Gavekortet kan ikke veksles til køb af gavekort. Aktuel saldo kan oplyses ved at indtaste gavekort-koden på websitet eller ved at skrive til kundeservice. Hav venligst din gavekort-kode parat. Når kortet er opbrugt, udløber det automatisk.

Reklamation

Posterbaby.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition, beder vi dig skrive en returseddel med informationer omkring reklamationen. Denne returseddel returneres til Posterbaby sammen med varerne. Varer der returneres med reklamation, bliver repareret eller erstattet af en ny leverance indenfor 7 dage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage. Derudover gælder naturligvis den 2-årige reklamationsfrist i henhold til købeloven. Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov.

MENU

LAV PLAKAT

INDKØBSKURV ()